Tekstiilipainatus

Tuurin Laatupaino toteuttaa yrityksesi brandin ilmeen

Yksilöllinen painatus viestii laadusta

Lämpösiirtopainatus / Flex-painatus

Tässä painatus tavassa erikoisvalmisteinen leikkuri leikkaa printin kuvion ohuelle yksiväriselle kalvolle. Tämän jälkeen kalvon ylimääräiset osat poistetaan ja kuvio (logo, teksti, numero tms.) painetaan lämpöprässillä eri tuotteisiin. Kalvo muistuttaa hieman tavallista tarraa. Lämpösiirto painatus on tänä päivänä jo perinteiseksi luokiteltava painatustekniikka Painettavat kalvot ovat vuosien saatossa kehittyneet kestämään selvästi paremmin kulutusta ja myös muuttuneet ohuemmiksi, sekä venyvimmiksi, mikä on lisännyt huomattavasti painetun tuotteen käyttömukavuutta. Yksivärisiä kalvoja on saatavilla laaja värivalikoima.

Silkkipaino

Silkkipainatus on perinteinen painatus tapa, jota käytetään edelleen paljon. Silkkipainatuksessa vaatteeseen tuleva väri painetaan seulakankaan läpi.

Siirtokuvapainatus

Tämä tekniikka on lämpösiirtopainatuksen ja silkkipainon yhdistelmä. Kuviot tehdään digitaalisella tulostimella kalvolle, joka sitten painetaan tuotteeseen. Tämä mahdollistaa yksityiskohtaisemmat painatukset, mitä normaalisti lämpösiirto painatuksella on mahdollista tai olisi huomattavasti työläämpää. Silkkipainoon verrattuna tämä on pienemmissä erissä edullisempaa, mutta minimi tulisi olla vähintään 10kpl. Tämä on hyvä tekniikka, jos tarvitaan pieniä eriä useasti, jolloin logoja voidaan tilata enemmän varastoon ja painetaan tarpeen mukaan.

Siirtokuvia voidaan valmistaa erilaisiin tarkoituksiin eri materiaaleista. Jos tarve on esimerkiksi teollisuus kestäviin työvaatteisiin, jotka joutuvat kovalle kulutukselle niin siihen löytyy näistä loistavat ratkaisut.

vuoksi
[hfe_template id='1488']